Accés clients
FacebookLinkedIn

Projectes industrials

Disseny maquinaria

ÆiO Enginyers identifica dos grans conjunts en el sector industrial:

Fabricant de Producte:
Els processos són cada vegada més complexos, les necessitats de producció més variables, i disposar de maquinaria específica que s'adapti a tots els processos es molt difícil. Des de ÆiO Enginyers oferim la possibilitat de dissenyar o adaptar maquinaria a la mida de les necessitats del procés.

Fabricant de maquinaria:
La competència es cada vegada més dura, i el client final és més exigent en qualitat i preu. Des de ÆiO Enginyers oferim noves idees i punts de vista amb l'objectiu de millorar el disseny, desenvolupament i gestió de les seves màquines optimitzant els seus costos y millorant la seva qualitat.

Per aconseguir aquests reptes, ÆiO Enginyers s'ha especialitzat en disseny no estàndard de màquina de qualsevol tipus de procés. Aquest disseny realitzat integrament en 3 dimensions, servirà per a que el client vegi com serà la seva màquina, simular el seu funcionament i conèixer el cost constructiu que tindrà.

EXPERIÈNCIA

En cadascun dels diferents àmbits d'aplicació per els que ÆiO Enginyers està treballant actualment, en està aportant una nova experiència que ens ajuda posteriorment a que el següent projecte sigui encara millor. Tot i que els projectes desenvolupats poden estar lligats entre ells, la nostra experiència està basada en els següents grups:

 

Desenvolupament: aTotArreu.com